Weissenbach maakt je magazine

Hoe maak je een magazine?

Weissenbach staat voor korte lijnen en een persoonlijke manier van werken. Je vragen worden direct beantwoord door degene die het maakt. Zonder een telefonische wachtrij.

Elk magazine of blad is maatwerk!

Elke organisatie of bedrijf heeft andere wensen en financiële mogelijkheden. Hierdoor is het dan ook niet mogelijk om alles in simpele prijslijst weer te geven voor een magazine. Het start met een oriënterend gesprek, opgevolgd door een specifieke offerte. We nodigen je hierbij vrijblijvend uit om te onderzoeken of er winst te behalen valt voor je bedrijf. Eventueel denken we mee met advertentie acquisitie. Wij hebben, op basis van jarenlange ervaring, al het vertrouwen in een goede uitkomst.

Adviesgesprek voor het maken van je magazine

Om de doelstelling van je magazine of blad te bereiken of te vergroten bekijken wij samen de gewenste productie en komen we met voorstellen hoe jij het contact met de lezer kan versterken en uitbouwen. Verder zoeken we naar een zo voordelig mogelijke productie. Weissenbach neemt haar verantwoording. Bladenmakers in hart & nieren sinds 1895.

DUURZAAM is verzenden zonder plastic! <<<<

Alle door ons vervaardigde magazines worden chemievrij (arm) gedrukt of geprint op materiaal met een milieu certificering om zo het milieu zo min mogelijk belasten. We werken met minimale rest afvalstromen welke worden verwerkt naar nieuwe grondstoffen Door inzet van nieuwe printoplossing zijn kleine oplages, vanaf 5 exemplaren met een omvang tot max. 200 pagina’s, realistisch. Ook variabele data (lees eigen verkoop / inkoopprijs per afnemer) met een gepersonaliseerde omslag of adres per klant per magazine is goed realiseerbaar.

Ook nieuwsgierig wat voor magazine we voor jou kunnen maken? Bel 0515-425544 voor een afspraak of informatie.
Date:
Category:

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.