Weissenbach maakt & drukt je clubblad of wijkkrant

Hoe maak je een clubblad, kerkblad of wijkkrant?

Weissenbach staat voor korte lijnen en een persoonlijke manier van werken. Je vragen worden direct beantwoord door degene die het maakt. Zonder een telefonische wachtrij.

Elk kerkblad of schoolkrant is maatwerk!

Elke organisatie of vereniging heeft andere wensen en financiële mogelijkheden. Hierdoor is het dan ook niet mogelijk om alles in simpele prijslijst weer te geven voor kerkblad, clubblad of wijkkrant. Het start met een oriënterend gesprek, opgevolgd door een specifieke offerte. We nodigen alle penningmeesters hierbij vrijblijvend uit om te onderzoeken of er winst te behalen valt voor haar/zijn vereniging. Eventueel denken we mee met advertentie acquisitie voor de buurtkrant, clublad, of kerkkrant. Wij hebben, op basis van jarenlange ervaring, al het vertrouwen in een goede uitkomst.

Adviesgesprek voor het maken van je clubblad of dorpskrant

Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij je club of vereniging langs om nader kennis met elkaar te maken. Tijdens deze ontmoeting brengen wij de wensen en behoeften in kaart. Om de doelstelling van het blad of krant te bereiken of te vergroten. Samen bekijken wij de gewenste productie en komen we met voorstellen hoe jij het contact met de lezer kan versterken en uitbouwen. Verder zoeken we naar een zo voordelig mogelijke productie. Weissenbach neemt haar verantwoording.

Bladenmakers in hart & nieren sinds 1895.

NIEUW is verzenden zonder plastic! <<<<

Door inzet van nieuwe printoplossing zijn kleine oplages, vanaf 5 exemplaren met een omvang tot max. 200 pagina’s, realistisch. Ook variabele data (lees eigen verkoop / inkoopprijs per afnemer) met een gepersonaliseerde omslag per klant per clubblad of wijkkrant is goed realiseerbaar.

Ook nieuwsgierig wat we voor jou kunnen bereiken of besparen. Bel 0515-425544 voor een afspraak of informatie.

 

 

Date:

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.