weissenbach maakt verpakkingen plasticvrij

De nieuwe norm voor verpakken! zonder plastic!

Wij van Weissenbach zijn vastbesloten om een positieve impact te maken op onze planeet. Dit door de transitie te maken naar plasticvrij verpakken en circulaire productie te bevorderen.

Onze ‘plasticvrije’ oplossingen:

Wij van Weissenbach geloven we dat het hoog tijd is om plastic uit ons dagelijks leven te bannen. Daarom hebben wij ons assortiment verpakkingen volledig herzien en bieden we nu een uitgebreid scala aan innovatieve en plasticvrije oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan:

plasticvrij kaaspapier

  • Kaaspapier, zonder plastic vel, maar met een vershoud-coating
  • Hamburgerpapier, bedrukt met eigen logo
  • Spandoeken gemaakt van 100% gerecyclede petflessen*
  • Circulair papier én inkt!
  • Papier bestaande uit (afgedankt) bermgras
  • Borden gemaakt van oude spandoeken en snijafval*
  • Papieren broodzak-clipjes
  • Papieren verpakkingstape

* is dus niet plasticvrij, maar wel circulair
We hebben voor elk product de perfecte duurzame verpakking.

Voordelen van circulaire productie

Als voorstanders van de een circulaire (print)productie hebben we ons productieproces herontworpen om afval tot een minimum te beperken en grondstoffen te hergebruiken. Onze circulaire aanpak omvat het efficiënt gebruik van grondstoffen, het recyclen van productieafval en het herstellen van materialen voor hergebruik. Zo dragen we bij aan een schonere en groenere toekomst voor onze planeet.

Weissenbach & duurzaamheid

Duurzaamheid meer dan alleen een modewoord – het is een kernwaarde die we in al onze bedrijfsactiviteiten weerspiegelen. We streven ernaar om onze CO2-uitstoot te verminderen, energie-efficiëntie te bevorderen en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Samen met onze partners en klanten willen we een positieve verandering teweegbrengen en een levensvatbare planeet voor toekomstige generaties veiligstellen.

Samen mooie dingen maken, maar ook werken aan een plasticvrije toekomst

Wij van Weissenbach nodigen je uit om met ons samen te werken aan een plasticvrije toekomst. Of je nu een leverancier bent die duurzame materialen aanbiedt of een klant die op zoek is naar milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen, wij staan voor je klaar. Laten we onze samen mooie circulaire dingen en een verschil maken voor onze planeet.

Kies voor Weissenbach en neem deel aan onze missie om plasticvrij verpakken en circulaire productiepraktijken te omarmen. Samen bouwen we aan een duurzamere, gezondere en schonere wereld voor iedereen.

Weissenbach – Op weg naar een circulaire, plasticvrije toekomst!

Date:
Category:

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.