Priscilla van Rijn

@miss_positive_amsterdam
5/5

Rijkdom

Affirmeren (jouw waarheid en dromen uitspreken) zorgt ervoor dat jij jouw energie verhoogt. Door het verhogen van jouw energie, kom je in hogere universele vibraties. Deze vibraties helpen jou meer positiviteit aan te trekken, waardoor jouw leven zal veranderen.

Trek elke dag een kaart. Deze kaart wordt aan jou gegeven door je onderbewustzijn. Jouw onderbewustzijn wordt veelal weggedrukt door jouw bewustzijn, jouw ego vol met negativiteit, angst, boosheid en frustraties. Door jouw onderbewustzijn te laten spreken met het trekken van een kaart, weet jij welke affirmatie vandaag bij jou past om meer rijkdom te manifesteren. Dit kaartendeck wordt eigenlijk altijd aangeschaft met het kaarten doe-deck. Door een doe-kaart iedere dag te trekken verhoog je nog meer jouw energie waardoor het rijkdomdeck nog beter zal aanslaan.

Wist je dat….. Of je nu jouw droom al hebt of niet, dat weet het Universum niet. Het Universum reageert op dat waarvan jij met volle overtuiging zegt dat je het al bezit. Daarom zijn deze kaarten ook in de tegenwoordige tijd. Het is aan jou de taak om het met pure waarheid uit te spreken en ook tot in het diepste van jouw lichaam te voelen dat je echt meent wat je zegt.

 

Wat is dat nou precies, het verhogen van je energie, frequenties, vibraties en affirmeren en waar is het goed voor?

Hoe gebruik ik deze kaarten?

Het is belangrijk dat jouw gedachten over geld en rijkdom positief zijn. De kracht van herhaling en de wet van aantrekking zorgen ervoor dat jij jouw mooiste leven gaat leiden. Start iedere dag met een kaart, de kaart die jij trekt hoort op dat moment bij je. Denk die dag nog een paar keer terug aan jouw kaart.
Ook kun je alle kaarten (of een aantal) dagelijks, hardop oplezen.
Hou het wel dedicated minimaal 30 dagen vol, voor een positief resultaat!

 

Ook leuk om te geven, als je weet dat iemand wel een steuntje in de rug kan gebruiken of als je samen wil genieten van de kaarten.

– Het rijkdom-deck is mooi te combineren met een van de andere affirmatiedecks. De meeste schaffen dan ook een rijkdom-deck en een positiviteits-affirmatiedeck aan.

Het is belangrijk dat jouw gedachten over geld en rijkdom positief zijn. De kracht van herhaling en de wet van aantrekking zorgen ervoor dat jij jouw mooiste leven gaat leiden.

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.