Priscilla van Rijn

@miss_positive_amsterdam
5/5

Positiviteit

Door positiever in het leven te staan, zijn er veel meer mogelijkheden in jouw leven. 
Positief denken trekt automatisch positiviteit naar je toe. Alles om ons heen, en ook wijzelf, bestaan uit energie, energie die trilt op een bepaalde frequentie. Die frequentie wil alleen op dezelfde frequentie blijven trillen. Emoties hebben allemaal een andere frequentie waarop zij trillen. Boosheid en angst zijn hele lage frequenties, liefde en blijdschap zijn hele hoge frequenties. Doordat alles op dezelfde frequentie wil blijven trillen zoeken de frequenties elkaar op. Dus als jij boos bent (lage frequentie) wordt er automatisch gezocht naar andere frequenties die ook heel laag zijn, zoals verdriet en (geld)zorgen. Dit kun je alleen doorbreken door positief te denken, dus blij zijn en houden van.

Niet iedereen vindt het makkelijk om positief te denken en daarom hebben wij een kaartendeck ontwikkeld speciaal met opdrachten en anders denken, om jouw frequentie te verhogen. Jouw blijheid gaat automatisch meer blijheid naar je toe trekken. Door dit in te zetten kun jij ook al jouw dromen bereiken.
Wil jij ook anders denken, positiever in het leven staan en daarmee meer positiviteit aantrekken? Begin dan nu met jouw leven te veranderen!

 

Wat is dat nou precies, het verhogen van je energie, frequenties, vibraties en affirmeren en waar is het goed voor?

Hoe gebruik ik deze kaarten?

De kaarten kun je ieder moment van de dag trekken. Meeste mensen beginnen de dag met het trekken van een kaart waarmee zij hun instelling van de dag bepalen.

Zit je even niet lekker in je vel, is er iets vervelends gebeurd of gezegd tegen je? Onderbreek dit gevoel van negativiteit direct en trek een kaart!

Ook leuk om te geven, als je weet dat iemand wel een steuntje in de rug kan gebruiken of als je samen wil genieten van de kaarten. Vooral tijdens de Corona-crisis is het belangrijk dat wij positief blijven denken!

– Het doe-deck is mooi te combineren met een van de affirmatiedecks. De meeste schaffen dan ook een doe-deck en een affirmatiedeck aan. Deze volgt binnenkort!

Omdat veel mensen het moeilijk vinden altijd positief te denken, hebben wij dit kaartendeck ontwikkeld.

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.