Priscilla van rijn

pumps in de jungle

Priscilla van Rijn wordt op 16 april 1988 geboren te Duivendrecht, daar blijft zij tot haar 10e wonen, waarnaar haar ouders beslissen te verhuizen naar Almere. ‘Hoe hebben zij ooit die stap kunnen maken?’ denkt zij vaak. Een ding is zeker, in Almere blijft zij niet!

Op school was zij altijd al een ‘dromertje’, hield niet van hokjes en al helemaal niet van ‘moeten’. De wereld heeft zoveel te bieden, hier blijft zij niet! Na haar trip naar Nicaragua en haar afgeronde studie International Business, besluit ze haar droom: Reizen, achterna te gaan. En vooral naar Australië, waar zij als klein kind al de mooiste verhalen over hoorde van haar familie die daar woont.

 

stuks nog te koop!
6
Review:
5/5
Geweldig boek, genoten, met een lach en een traan!
Irene
Amsterdam

Bij terugkomst valt ze weer terug in de realiteit en besluit ze ook daar weer tegenin te gaan. Ondernemen, dat gaat het worden. Schrijven en dan zelf uitgeven. Pumps in de Jungle is een feit!

Tijdens een saaie schoolperiode van drie jaar waarbij Priscilla van Rijn veel tijd doorbracht op Schiphol, en daar alle koffiesmaakjes van de Starbucks uitprobeerde, kwam er net voor de kerst een keerpunt: vrijwilligerswerk in Nicaragua! Oftewel een welverdiende vakantie met alleen maar zon, zee, strand en luxe. Hier en daar nog een vrijwillig klusje en dat allemaal ergens in een tropisch land in het midden van Amerika waar haar slingerende Tarzan al in zijn boomhut op haar zat te wachten. Met Rachel en Patrique als steun en toeverlaat dachten zij dit makkelijk waar te kunnen maken.

 

Pumps in de Jungle is het hilarische reisverhaal over een 18 jarig tutje dat vrijwilligerswerk gaat doen in de diepe jungle van Nicaragua.Waar zij had gehoopt haar Tarzan te vinden en te genieten van een rustige, luxe, luilekker vakantie, werd zij ondergedompeld in een ware nachtmerrie.

Meer van Priscilla:

Manifestatie doe-kaarten Dit deck is bedoelt om jezelf in een bad van positiviteit te laten dompelen. Met de leuke, inspirerende acties die in dit deck staan, kun je weer anders tegen het leven aankijken. Een prachtig middel om jezelf mee te helpen, maar ook leuk voor anderen.

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.