Weissenbach maakt je presentatie exclusief

“The Winner takes it all”

Jij wilt een exclusieve presentatie? Na een lange en kostbare voorbereiding of productontwikkeling ben je aangekomen bij de presentatie. De beslissing voor een definitieve opdracht vindt meestal plaats buiten je gezichtsveld. Een opdrachtgever kan je dan alleen beoordelen op basis van je reputatie en het visueel aangeboden materiaal. De eerste indruk van een presentatie geeft je een voorsprong op je concurrent en is vaak doorslaggevend. Om deze reden hebben we alles uit de kast gehaald om een onderscheidende en exclusieve presentatie voor je te maken, waarmee je slagingspercentage wordt verhoogd. De meeste opdrachten worden gegund aan een winnende en toonaangevende partij. Offertes en presentaties worden in het algemeen ad-hoc geprint en gebonden op het eigen bedrijf.

Laat ons je exclusieve presentatie ontwerpen

Ons voorstel is om vooraf na te denken over een vast en herhaalbaar presentatie stramien, die op het moment van presenteren al vastligt. Doelende op een vast model dat wij voor je ontwerpen waarbinnen je alleen de wisselende inhoud aanpast. Of bijvoorbeeld een omslag die gelijk blijft qua uitvoering (denk aan: folie voor of achter, een verbogen wire-o, oognieten etc.) Zo behoud je ook je huisstijl-identiteit, en krijg je een mooie serie aan presentaties. Graag gaan we hierover met je in gesprek en delen we onze materiaal en ontwerpkennis, om tot een winnende exclusieve presentatie te komen.

Geheimhouding van de inhoud is bij ons vanzelfsprekend.

Ook nieuwsgierig wat voor exclusieve presentatie we voor jou kunnen maken? Bel 0515-425544 voor een afspraak of informatie.
Date:

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.