Priscilla van Rijn

@miss_positive_amsterdam
5/5

Manifesteer jouw gezondheid

Dankbaarheid en affirmeren (jouw waarheid en dromen uitspreken)

zorgt ervoor dat jij jouw energie verhoogt. Door het verhogen van jouw energie, jouw frequenties, kom je in hogere universele vibraties. Deze vibraties helpen jou meer positiviteit aan te trekken, waardoor jouw leven zal veranderen.

 

Affirmatie is een gedachte die je door herhaling steeds meer gaat geloven en zich in jouw leven gaat manifesteren, openbaren.

 

Negatieve gedachten kunnen je letterlijk ziek maken. Maar positieve gedachten kunnen een heel mooi effect op ons lijf en brein hebben. Het welbekende placebo-effect. Deze kaarten in combinatie met de kracht van herhaling en de wet van aantrekking zorgen ervoor dat jij je steeds beter, energieker en gezonder gaat voelen. Start iedere dag met een kaart, de kaart die jij trekt hoort op dat moment bij je en wordt aan jou gegeven door jouw onderbewustzijn. Jouw onderbewustzijn wordt veelal weggedrukt door jouw bewustzijn, jouw ego vol met negativiteit, angst, boosheid en frustraties. Door jouw onderbewustzijn te laten spreken door het trekken van een kaart, weet jij welke affirmatie vandaag bij jou past om meer gezondheid te manifesteren.

Wat is dat nou precies, het verhogen van je energie, frequenties, vibraties en affirmeren en waar is het goed voor?

Hoe gebruik ik deze kaarten?

Denk die dag nog een paar keer terug aan jouw kaart.
Ook kun je alle kaarten (of een aantal) dagelijks, hardop oplezen.
Hou het wel dedicated minimaal 30 dagen vol, voor een positief resultaat!

Dit deck wordt gebruikt in combinatie met het Think Positive Be Positive doe-kaartendeck.

Door een doe-kaart iedere dag te trekken verhoog je nog meer jouw energie waardoor het gezondheid deck nog beter zal aanslaan

Ook leuk om te geven, als je weet dat iemand wel een steuntje in de rug kan gebruiken of als je samen wil genieten van de kaarten.

– Het gezondheids-deck is mooi te combineren met een van de andere affirmatiedecks. De meeste schaffen dan ook een rijkdom-deck en een positiviteits-affirmatiedeck aan.

kaartenset-priscilla van rijn gezondheids deck
Het is belangrijk dat jouw gedachten over gezondheid en geluk positief zijn. De kracht van herhaling en de wet van aantrekking zorgen ervoor dat jij jouw mooiste leven gaat leiden.

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.