Weissenbach maakt duurzaam voedingspapier

Unieke versverpakking

100% biodegradable, PLA-vrije en recyclable voedselgeschikt papier. Een NIEUW verantwoord alternatief voor traditioneel papier/plastic verpakking.

Naamsbekendheid door eigen logo op vetvrijpapier

Jouw logo op jouw product! Een unieke, herkenbare, eigen verpakking met een trouwe en terugkerende klantenkring als resultaat.

FoodPaper informeert je klant

FoodPaper.eu geeft je klant antwoord op vragen over milieubelasting en verwerking van het gebruikte materiaal. Stimuleer een circulaire economie door het papier af te voeren in de papierbak voor recycling.

Creëer naams bekendheid

Naamsbekendheid geeft de mate aan hoe vertrouwd de consument is met jouw bedrijf en boodschap. Het is niet alleen dat mensen je logo herkennen, of “wel eens van je hebben gehoord”, maar vooral dat jouw doelgroep je merk en kwaliteit herkent en waar je voor staat.

Naamsbekendheid staat of valt met herhaling. Hoe vaker men iets ziet, hoe beter dit onthouden wordt.

Met een algemene/blanco verpakking bereik je dit nooit, sterker nog, je promoot een product wat overal te verkrijgen is, welke niet aan je kwaliteitseisen en hetzelfde niveau aan service voldoet die je nu wel levert.

Creëer tevreden en terugkerende klanten. met FoodPaper.eu

plastic alternative foodpaper

Bij FoodPaper.eu geloven we in duurzaamheid met een persoonlijke touch. Ons Voedselpapier is voedsel-veilig en milieuvriendelijk. Geheel gemaakt in Europa en 100% PLA-vrij! en dat met de unieke identiteit van jou als verkoper. Wij maken een milieubewuste verpakking die niet alleen goed is voor de wereld, maar ook indruk maakt bij jouw klanten. Jij kan ze vertellen dat jouw voedselverpakking in de Papiercontainer kan! Zonder addertjes onder het gras!

Date:
Category:

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.