Weissenbach vult je enveloppen

Veel is mogelijk

Weet u al precies wat u wilt versturen? Of weet u wel dát u een mailing per post wilt versturen, maar nog niet wat? Wij denken graag met u mee, zodat u het maximale uit uw mailing haalt. Wij ontzorgen u in het hele traject. Ook als u zelf het ontwerp of materiaal aanlevert. We regelen de voordeligste bezorger en bieden uw complete mailing desgewenst aan bij de bezorger. Laat ons weten wat wij voor u mogen verzorgen en wij regelen het: ontwerpen, printen, vouwen, couverteren,sealen en verzenden.

Ooit gedacht aan een kaart?

Een kaart is een originele vorm van een postmailing. Wat dacht u van een antwoordkaart, uitnodigingskaart, wenskaart of ansichtkaart? Of verras uw doelgroep met een productkaart. Wij kunnen de kaarten personaliseren en in elk gewenst formaat afdrukken. Wilt u ook een envelop er omheen, we doen het graag.

Laat uw flyers, folders en brochures door Weissenbach versturen

Ook op het gebied van flyers, folders en brochures is alles mogelijk. Met een begeleidende brief in een envelop, in folie verpakken of direct versturen. Geadresseerd en gepersonaliseerd of huis-aan-huis. In zwart-wit of full-color door ons laten drukken of alleen de NAW-gegevens laten in printen.

Voeg een gave gadget of sample toe aan uw mail

Een mail met een gadget of product sample werkt responsverhogend. Van het insluiten van pennen, potloden, sachets en sleutels tot geurmonsters en USB-sticks. En wilt u ook aan de buitenkant nog meer opvallen? Wij printen enveloppen en verpakkingen naar elk idee.

Inspiratie opdoen voor een originele mailings.

Ons portfolio van originele mailings houden we graag exclusief voor onze klanten. Nieuwsgierig naar onze ideeën voor het versturen van uw originele direct mailing? Neem dan contact met ons op tel. 0515 425544.

 

Weissenbach:
vult je envelop
Date:
Category:

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.