Weissenbach maakt je A3 presentatie exclusief

“Iets tastbaars in handen”

Jij wilt een exclusieve A3 formaat presentatie printen? De eerste indruk van een presentatie geeft je een voorsprong op je concurrent en is vaak doorslaggevend. Om deze reden hebben we alles uit de kast gehaald om een onderscheidende en mooie A3 oblong (breed formaat) presentatie voor je te maken, waarmee je slagingspercentage wordt verhoogd.

Laat ons je exclusieve A3 presentatie maken en printen

Wij bieden aan: een liggend A3-formaat presentatie met metalen Wire-O ringband. Voordeel daarvan is dat het geheel goed open blijft liggen op tafel. Behoud je huisstijl-identiteit, doordat wij voor je vastleggen welke eerdere vormen of stijlen je hebt besteld. Denk aan: wel of geen folie voor of achter, een verbogen wire-o, kartonnen backing voor extra stevigheid, bepaalde kleur ringband etc.) Zo krijg je een mooie serie aan presentaties.

Presentatie laten ontwerpen

Graag delen we onze materiaal en ontwerpkennis met je, om tot een winnende presentatie te komen. Jij levert de content aan, wij zorgen voor het ontwerp en de opmaak.

Geheimhouding van de inhoud is bij ons vanzelfsprekend.

Ook nieuwsgierig wat voor exclusieve A3 presentatie we voor jou kunnen maken? Bel 0515-425544 voor een afspraak of informatie.
Date:

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.