step

step

De voorinschrijving

Voor de voorinschrijving komen in aanmerking: Deelnemers die vijf maal of vaker de Elfstedentocht hebben uit gestept, waarvan tenminste eenmaal in de jaren 2017, 2018, 2019 of 2022. Deelnemers die gebruik mogen maken van de voorinschrijving hebben inmiddels bericht van de organisatie gehad.

De vrije inschrijving

Na de voorinschrijving volgt de vrije inschrijving. Deelnemers kunnen zich individueel tussen 20 en 31 december 2023 opgeven door onderstaand formulier in te vullen:  

Door uw opgave gaat u akkoord met ons huishoudelijk reglement en algemene voorwaarden.

Alleen volledig ingevulde opgaven worden door ons in behandeling genomen.

Bij meer aanmeldingen (inclusief voorinschrijving) dan beschikbare startkaarten, zal er onder de vrije inschrijvers geloot worden. Voor de loting maakt het tijdstip waarop je je hebt ingeschreven niet uit. De volgorde van binnenkomst van je aanvraag is dus niet bepalend. Het is daarom niet per sé nodig om direct op 1 januari in te schrijven.

 

  • De kosten voor een startkaart zijn €35,00 per stuk
  • Na inschrijving zult u verdere informatie aangaande de betaling ontvangen op het door u aangegeven e-mailadres.

Herinnering

Deelnemers die de tocht hebben volbracht ontvangen een herinnering. Bij het voor de 10e en 25e keer volbrengen van de step Elfstedentocht wordt er ook een “speciale” herinnering uitgereikt.

Voor de telling van het aantal door ons geregistreerde tochten geldt dat tussen 2 uitgereden tochten een periode van maximaal 5 jaar van geen deelname/uitrijden is toegestaan. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de niet georganiseerde tochten van 2020 en 2021. Bij verschil van mening over het aantal uitgereden tochten dient u de op uw naam gestelde kaarten aan het bestuur te kunnen tonen.

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.