i

Weissenbach Sneek

Priscilla van Rijn

Priscilla van Rijn wordt op 16 april 1988 geboren te Duivendrecht, daar blijft zij tot haar 10e wonen, waarnaar haar ouders beslissen te verhuizen naar Almere. ‘Hoe hebben zij ooit die stap kunnen maken?’ denkt zij vaak. Een ding is zeker, in Almere blijft zij niet!

Op school was zij altijd al een ‘dromertje’, hield niet van hokjes en al helemaal niet van ‘moeten’. De wereld heeft zoveel te bieden, hier blijft zij niet! Na haar trip naar Nicaragua en haar afgeronde studie International Business, besluit ze haar droom: Reizen, achterna te gaan. En vooral naar Australië, waar zij als klein kind al de mooiste verhalen over hoorde van haar familie die daar woont.

Bij terugkomst valt ze weer terug in de realiteit en besluit ze ook daar weer tegenin te gaan. Ondernemen, dat gaat het worden. Schrijven en dan zelf uitgeven. Pumps in de Jungle is een feit!

Tijdens een saaie schoolperiode van drie jaar waarbij Priscilla van Rijn veel tijd doorbracht op Schiphol, en daar alle koffiesmaakjes van de Starbucks uitprobeerde, kwam er net voor de kerst een keerpunt: vrijwilligerswerk in Nicaragua! Oftewel een welverdiende vakantie met alleen maar zon, zee, strand en luxe. Hier en daar nog een vrijwillig klusje en dat allemaal ergens in een tropisch land in het midden van Amerika waar haar slingerende Tarzan al in zijn boomhut op haar zat te wachten. Met Rachel en Patrique als steun en toeverlaat dachten zij dit makkelijk waar te kunnen maken.

 

klik op het boek Pumps in de Jungle hier onder om het te bestellen in de webshop

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.