Kaaspapier bedrukken met logo

Kaasverpakking die herkenbaar én duurzaam is!

Waarom kaaspapier bedrukken met eigen logo?

Naamsbekendheid is belangrijk! voor jou en je klant! Van wie was dat lekkere stuk kaas ook alweer? De kaasverpakking die je kiest is belangrijk voor de versheid van je kaas, maar natuurlijk ook voor je klantenbinding. Het is niet alleen dat mensen je logo herkennen, of “wel eens van je hebben gehoord”, maar dat je klanten je merk en kwaliteit herkennen op je kaaspapier en weten waarvoor je staat. kaaspapier-bedrukken-met-logo-sneek-weissenbach

Bevat kaaspapier plastic?

Standaard kaaspapier bevat wel een plastic laag! FoodPaper – Kaaspapier van Weissenbach bevat géén plastic binnen vel, maar bevat een speciale coating, hierdoor kunnen wij het het kaaspapier bedrukken van foodpaper.eu en kan het na gebruik in de papiercontainer! In tegenstelling tot een standaard kaaspapier dat bij het restafval gegooid moet worden!

 

Waar kan ik kaaspapier bedrukken?

Wij van Weissenbach in Sneek bedrukken kaaspapier! Wil je voorbeelden kaaspapier zien? Of wil je sparren over de beste verpakking van je kaas? kom langs in Sneek! bel of mail met: kaaspapier@weissenbach.nl

 

Wat kost kaaspapier bedrukken?

Voor een prijsoverzicht wijzen we je graag naar FoodPaper.eu/prijzen

 

Waarom kaaspapier bedrukken?

Naamsbekendheid staat of valt met herhaling. Hoe vaker men iets ziet, hoe beter men dit onthoudt. Met een algemene of blanco verpakking bereik je dit nooit, sterker nog, je promoot een algemeen product wat overal te verkrijgen is. Geeft je kwaliteit en service een blijvend beeld.

 

Creëer tevreden en terugkerende klanten.

Ik zoek duurzaam kaaspapier ➝

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.