geboortekaarten

geboortekaarten

Jouw unieke geboortekaartje_

Wil je graag een uniek geboortekaartje? Of zoek je een origineel ontwerp voor je geboortekaartje? Kom dan eens langs en bespreek de mogelijkheden! Wij hebben de grootste collectie aan geboortekaarten en mogelijkheden. Verschillende papiersoorten en vouwwijzen. Kom langs om inspiratie op te doen! Een eigen foto op een geboortekaart kan ook!

 

Wij hebben een Kaartz-collectie waarbij een eigen kaart maken heel erg makkelijk is gemaakt.

  • Je kiest een voorbeeld kaart die je aanspreekt.
  • Je geeft je eigen wensen door.
  • Wij passen het voorstel aan naar wens en sturen je een digitale proef per e-mail
  • Pas als je helemaal tevreden bent en na akkoord op de laatste proefdruk gaan we drukken.

Bel voor info: 0515 425544

Geboortekaartje thuis uitzoeken

Wat is er nu makkelijker dan thuis op je gemak, samen, een geboortekaartje uitzoeken. Het kaartje zien en voelen laat je overtuigen van je keuze. Kom bij ons langs en leen de geboorteboeken. Wij hebben wel meer dan 500 voorbeelden van diverse geboortekaartjes, van lief tot stoer, van modern tot klassiek. En in elke prijsklasse.

Persoonlijke service in Sneek! Geen gedoe op internet!

Wil je gewoon persoonlijke service, geen gedoe op internet? Dat kan bij Weissenbach in Sneek. Kom langs (gratis parkeren en op route van het ziekenhuis in Sneek) en bekijk de grote collectie aan geboortekaarten! Je kunt de ‘geboortekaartje boeken’ gratis bij ons lenen, om thuis op je gemak een keuze te maken. De keuze van je kaart kun je bij ons doorgeven bij het terugbrengen van de boeken, dan kan je ook persoonlijk (of per email) je tekstwensen doorgeven. In onze studio worden je wensen omgezet naar een digitale proefdruk. Pas als het kaartje helemaal naar jullie wens is gaan we de kaartjes drukken.

Maak je keuze uit de collectie geboortekaartjes Sneek

  • Kom langs om de boeken te lenen, (gratis parkeren voor de deur).
  • Je zoekt thuis op je gemak een kaartje uit, je kan alle kaartjes zien en voelen, en een envelop naar wens uitzoeken (bij de prijs inbegrepen).
  • Geef je kaart keuze door bij het terugbrengen van de geboorteboeken
  • Je kaart wordt door professionals aangepast naar wens, en je ontvangt een digitale drukproef
  • Als de kleine geboren is geef je de laatste gegevens aan ons door, dit kan dan per telefoon en / of email. Wij maken erna opnieuw een digitale proefdruk en na akkoord (per email) gaan we de kaartjes drukken!

Kijk voor meer informatie op: www.geboortekaartjesneek.nl

Weissenbach in Sneek zet creatieve en productieve kracht in om jouw plan te verwezenlijken. Want samen betrokken zijn bij de uitdaging om jouw idee te laten groeien geeft antwoorden.